Dit was het nieuws

Harm Edens opent de Dit Was het Nieuws-deuren voor Henry van Loon en Mandy Woelkens

NPO 1 - donderdag 21 maart om 21:39

© Elvin Boer
Onder leiding van Harm Edens nemen Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal in deze aflevering van Dit Was het Nieuws de actualiteiten van afgelopen week op de hak. Het duo wordt bijgestaan door cabaretier Henry van Loon en presentatrice Mandy Woelkens.

Cabaretier Henry van Loon en presentatrice Mandy Woelkens schuiven vanavond aan in Dit Was het Nieuws. Samen met vaste gasten Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal geven zij hun visie op de actualiteiten van afgelopen week.

Harm Edens

De satirische nieuwsquiz is inmiddels al meer dan een kwarteeuw op televisie. In al die jaren heeft het programma aardig wat teamcaptains versleten: van Thomas Acda en Raoul Heertje tot Martijn Koning en Marc-Marie Huijbregts.

Harm Edens is er echter al sinds de aftrap in 1996 bij. En als het aan de presentator ligt, is zijn rol in Dit was het nieuws nog lang niet uitgespeeld. “Ik schreef ook tien jaar scenario’s voor Het Zonnetje in Huis”, vertelde Edens. “Dingen die je langer doet worden namelijk alleen maar leuker.”

Wanneer is Dit Was het Nieuws op televisie te zien?

Dit Was het Nieuws is iedere donderdag vanaf 21:35 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over