Dit was het nieuws

Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal krijgen twee veelzijdige gasten in Dit Was het Nieuws

NPO 1 - donderdag 9 november om 21:36

© AVROTROS
De twee gasten van Dit Was het Nieuws zijn niet alleen succesvol op tv, maar ook daarbuiten. Bas Hoeflaak is een populaire cabaretier die al lange tijd door de theaters trekt en Roos Abelman is al twintig jaar een vertrouwde stem op de radio.

De gasten van vandaag in Dit Was het Nieuws hebben hun sporen ook buiten de tv-wereld verdiend.

Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak is niet alleen acteur met rollen in verschillende films en programma's zoals Jiskefet, Toren C en Sluipschutters, maar is ook succesvol als cabaretier. Jarenlang vormde hij met Peter van de Witte het cabaretduo Droog Brood en ook dit jaar trekt hij weer langs de theaters, met de voorstelling Trapeze.

Roos Abelman

De andere gast is Roos Abelman. De journalist is niet alleen een van de vaste gezichten van het televisieprogramma Pointer, ze maakt ook al ruim twintig jaar radio. Abelman had tot maart 2022 een eigen show bij BNR Nieuwsradio en volgt vanaf januari 2024 Ghislaine Plag op als vaste presentator van Spraakmakers op NPO Radio 1.

Wanneer is Dit Was het Nieuws op televisie te zien?

Dit Was het Nieuws is sinds 28 september iedere donderdag om 21:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Deze aflevering volgt op 9 november 2023.

Meer over