Dit was het nieuws

Twee journalisten pur sang te gast in Dit Was het Nieuws

NPO 1 - donderdag 2 november om 21:34

© AVROTROS
Journalisten Suse van Kleef en Kitty Herweijer zijn te gast in deze aflevering van Dit Was het Nieuws. Van Kleef werkte lang als correspondent in Groot-Brittannië en is nu voetbalcommentator en presentator, Herweijer heeft onder meer een column in het AD.

Suse van Kleef en Kitty Herweijer zijn in deze aflevering van Dit Was het Nieuws de gasten van presentator Harm Edens en teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal.

Suse van Kleef

Van Kleef werkte jarenlang als correspondent in Groot-Brittannië voor de NOS en het Algemeen Dagblad. Na haar terugkeer naar Nederland in 2021 werd ze de eerste vrouwelijke voetbalcommentator van het land. Ook schuift ze regelmatig aan in talkshows en is ze presentator.

Kitty Herweijer

Kitty Herweijer is journalist, columnist en podcastmaker. Afgelopen zomer maakte ze de overstap van De Telegraaf naar het AD. Daar schrijft ze drie keer in de week een column over onderwerpen als politiek en klimaatverandering. Daarnaast was ze eerder dit jaar al te zien als sidekick van Özcan Akyol in Eus’ Boekenclub.

Wanneer is Dit Was het Nieuws op televisie te zien?

Dit Was het Nieuws is sinds 28 september iedere donderdag om 21:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Deze aflevering volgt op 2 november 2023.

Meer over