Dit was het nieuws

Britt Dekker vs. Fresia Cousiño Arias in Dit Was Het Nieuws

NPO 1 - donderdag 8 september om 01:50

© AVROTROS
Jan-Jaap van der Wal en Peter Pannekoek krijgen in deze aflevering van Dit Was Het Nieuws versterking van presentatrice en dressuurruiter Britt Dekker en sportjournalist Fresia Cousiño Arias. Hebben deze sportliefhebbers kaas gegeten van de actualiteit?

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek verwelkomen vandaag twee debuterende spelers in Dit Was het Nieuws.

Britt Dekker

Britt Dekker is al sinds 2009 een vaste waarde op televisie, maar de spraakmakende programmamaker schoof nooit eerder aan in de satirische nieuwsquiz. Met haar sportkennis zit het vast goed: Dekker is een van de presentatoren van Zappsport en actief als dressuurruiter. Toen ze haar contract bij Talpa tekende, kreeg ze paard George als vergoeding. Met hem bereikte ze vorig jaar de elfde plaats op het Nederlands Kampioenschap dressuur.

Fresia Cousiño Arias

Dekker neemt het op tegen Fresia Cousiño Arias. Het grote publiek leerde de sportverslaggever van ESPN eerder dit jaar kennen toen ze meedeed aan Wie is de Mol?. Arias hield het vol tot de finale en won.

Meer over