Dit was het nieuws

Diskjockey versus stadsastronaut in nieuwe aflevering Dit Was Het Nieuws

NPO 1 - donderdag 23 maart om 21:33

© AVROTROS
Presentator Harm Edens heeft ook in deze aflevering van Dit Was Het Nieuws weer een stapel actuele vragen over het nieuws. Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek krijgen versterking van diskjockey Sagid Carter en schrijfster Marjolijn van Heemstra.

De makers van Dit Was het Nieuws slagen er al meer dan 25 jaar in te verrassen met gasten. Bij het boeken van het satirische nieuwsprogramma gaat de voorkeur duidelijk uit naar nieuwe gezichten en aanstormende talenten. Zelfs gevestigde grappenmakers als Youp van 't Hek en Theo Maassen schoven slechts één keer aan.

Sagid Carter en Marjolijn van Heemstra in Dit Was Het Nieuws

Ook deze week verwelkomen teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek weer twee debuterende spelers. Diskjockey Sagid Carter werkte tot afgelopen zomer voor 3FM, maar stapte op toen haar programma 3 voor 12 werd geschrapt. Haar tegenstander is auteur, dichter en theatermaker Marjolijn van Heemstra. Ze is gefascineerd door ruimtevaart. In haar beleving is de mens een ruimtevaarder op aarde en ze noemt zich dan ook stadsastronaut.

Meer over