Dit was het nieuws

Eva Jinek sluit samen met Michel Vos het seizoen van Dit Was het Nieuws af

NPO 1 - donderdag 25 april om 21:18

© Linda Stulic (Eva Jinek)
Twee aansprekende namen zijn te gast in deze aflevering van Dit Was het Nieuws: journalist Michiel Vos en talkshowhost Eva Jinek. Laatstgenoemde werd al vaker gevraagd en hield de boot altijd af, maar na enig aandringen besloot ze toch ja te zeggen.

Keer op keer weigerde Eva Jinek om aan te schuiven in Dit Was het Nieuws, maar Peter Pannekoek en Jan-Jaap van der Wal hebben het nu écht voor elkaar: ze komt langs!

Eva Jinek

Als er één gast hoog op het verlanglijstje van Peter Pannekoek en Jan-Jaap van der Wal stond, was het wel Eva Jinek. Maar daar had de presentatrice zelf geen boodschap aan. Ze gaf eerder in haar talkshow aan dat ze niet wilde komen omdat ze bang was om zichzelf te laten gaan en misschien dan wel gecanceld zou worden.

Wat er precies is gebeurd of gezegd om haar over te halen, is niet bekend. Het resultaat echter wel. Eva zal in deze aflevering haar opwachting maken.

Michiel Vos

Gelukkig staat ze er niet alleen voor, want ook Michiel Vos schuift aan. Michiel is te zien op verschillende Nederlandse en Belgische televisie- en radioprogramma's en is de tv-commentator voor RTL Nederland op het gebied van Amerikaanse politiek, cultuur en samenleving. Zijn diepgaande kennis en persoonlijke connecties maken hem een gewaardeerde stem in de Nederlandse media voor uitleg en analyse van gebeurtenissen in de VS.

Meer over