Dit was het nieuws

Raven van Dorst en Nhung Dam versterken het team van Dit Was Het Nieuws

NPO 1 - donderdag 27 april om 21:31

© AVROTROS
De Groningse actrice en auteur Nhung Dam is te gast in deze aflevering van Dit Was Het Nieuws. Zij is bekend van rollen als Anja Appelboom in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en Babs in Dertigers. Ook muzikant en presentator Raven van Dorst schuift aan.

Bij de meeste mensen gaat er waarschijnlijk geen belletje rinkelen als de naam Nhung Dam valt. Ze is dan ook misschien wel meer bekend als Anja Appelboom uit Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Babs uit Dertigers of Babette van Dam uit Het Jaar van Fortuyn. Deze Groningse actrice en auteur is samen met Raven van Dorst te gast in het AVROTROS-programma Dit Was Het Nieuws.

Raven van Dorst

Van Dorst was eerder bekend als muzikant onder de artiestennaam Elle Bandita. Naast een muzikale carrière is hen ook veel op tv te zien. Zo presenteert Van Dorst Nachtdieren en het succesnummer Boerderij van Dorst. Hierin komen bekende Nederlanders logeren op een boerderij in Apeldoorn. Vandaag is Van Dorst niet de vraagsteller, maar krijgt hen zelf de eer te gast te zijn in een goed bekeken programma.

Meer over