Dit was het nieuws

Het laatste nieuws volgens Sander Schimmelpenninck

NPO 1 - donderdag 24 maart om 21:34

© ANP Kippa / Sander Koning
Harm Edens ontvangt in deze aflevering van Dit Was het Nieuws Sander Schimmelpenninck en Ronit Palache. Beide journalisten schuiven hun mening niet onder stoelen of banken en zijn daarom de geknipte gasten. Nu mogen ze zich uitspreken over het laatste nieuws.

Uitgesproken gasten, daar houdt Dit was het Nieuws van. Dan hebben ze aan Sander Schimmelpenninck een goeie. De journalist en tv-presentator zegt en schrijft altijd wat hij denkt en kwam hierdoor al een paar keer onder vuur te liggen. Toch zal hij zich hoogstwaarschijnlijk niet inhouden in het gezelschap van Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek.

Dit Was het Nieuws

Die verwelkomen naast Schimmelpenninck journalist en schrijver Ronit Palache. Voor trouwe Op1-kijkers geen onbekende naam, want Palache schuift regelmatig aan in de talkshow. Zo liet ze zich onlangs kritisch uit over het omstreden internationale onderzoek naar de verrader van Anne Frank. Nu mag ze net als Schimmelpenninck haar uitgesproken mening geven over de laatste gebeurtenissen uit de actualiteit.

Meer over