DNA onbekend

Dionne Stax gaat weer op zoek naar antwoorden in DNA Onbekend

NPO 1 - dinsdag 18 januari om 20:34

© AVROTROS
Toen Harry zeven jaar was, kwam zijn vader Wim om door een motorongeluk. In 2017 overleed zijn moeder. Daarna krijgt Harry een gerucht te horen: zijn echte vader zou niet Wim zijn, maar een man die Bram heet. Tijd voor Dionne Stax om in deze aflevering van DNA Onbekend op onderzoek uit te gaan. 

Voor zover de 59-jarige Harry weet, is hij de zoon van Wim. Zijn vader had een garage voor motoren en croste zelf ook. Een motorongeluk maakte een einde aan zijn leven. Harry was toen zeven jaar. Ondanks het gemis kijkt hij terug op een fijne jeugd. Toen zijn moeder in 2017 overleed, kreeg hij een goed bewaard geheim te horen. Niet Wim zou Harry’s vader zijn, maar een man die Bram heet. Wat klopt er van dat gerucht?

DNA Onbekend

Ook de 44-jarige Gozina schakelt DNA onbekend in. Ze wil meer weten over haar afkomst, maar kan het haar ouders niet meer vragen: die zijn beiden overleden. Ooit heeft haar moeder toegegeven dat drie van haar kinderen van Marokkaanse arbeidsmigranten zijn die vroeger een kamer bij hen thuis huurden. Gozina wil nu weten of zij wél van vader Andries is.

Meer over