DNA onbekend

Marlijn Weerdenburg geeft onwetende familieleden uitsluitsel in DNA Onbekend

NPO 1 - woensdag 25 januari om 21:21

© AVROTROS
De 55-jarige Frank twijfelt of zijn moeder zijn echte moeder is en de 52-jarige Leo weet niet zeker of zijn vader zijn echte vader is. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg komen ze in deze aflevering van DNA Onbekend het antwoord te weten.

Presentatrice Marlijn Weerdenburg vindt het een eer dat zij zo dicht bij mensen mag staan tijdens de zoektocht naar hun identiteit.

DNA Onbekend

In deze aflevering van het AVROTROS-programma DNA Onbekend ontmoet ze de 55-jarige Frank. Hij groeide op in een Overijssels dorp. Zijn ouders scheidden toen hij elf was. Frank bleef bij zijn vader wonen. Toen al twijfelde hij of zijn moeder wel zijn echte moeder was. De verwarring was compleet toen hij een notitieblokje vond met een boodschap.

Zoektocht naar biologische vader

Ook zanger Leo doet zijn verhaal. Met vier zussen groeide hij op in Leiden. Verjaardagen werden altijd met elkaar gevierd. Toen deed het gerucht de ronde dat vader Isaac niet van alle vijf kinderen de biologische vader was. Moeder blijft ontkennen, maar de inmiddels 52-jarige Leo wil heel graag de waarheid weten.

Meer over