DNA onbekend

Jolanda zit vol vragen over haar afkomst in nieuwe aflevering DNA Onbekend

NPO 1 - woensdag 6 september om 21:23

© AVROTROS
Lang twijfelde Jolanda over haar afkomst. Waarom leek ze helemaal niet op haar Nederlandse ouders? Inmiddels weet Jolanda dat ze illegaal is geadopteerd uit Italië en daarom wil ze in deze aflevering van DNA Onbekend weten wie haar biologische vader en moeder zijn.

Als enig kind met twee Nederlandse ouders groeide Jolanda op in een vrij alledaags gezin. Toch knaagde er altijd iets. Want hoe kon het dat zij totaal niet leek op haar vader en moeder? In DNA Onbekend vertelt ze Marlijn Weerdenburg over die twijfels. Hier moest iets aan de hand zijn. Inmiddels weet Jolanda dat ze als kind illegaal is geadopteerd uit Italië. Daarmee is de kous nog niet af: ze wil weten wie haar biologische ouders zijn.

DNA Onbekend

Weerdenburg ontmoet ook Bradley, wiens verhaal nog veel verder van huis begint. Hij kwam ter wereld in Zuid-Afrika, als kind van een marinier met wie zijn moeder ooit een avontuurtje mee beleefde. Tenminste, zo luidt het verhaal dat ze Bradley altijd heeft verteld. Hij wil nu wel eens weten of ze de waarheid sprak.

Meer over