DNA onbekend

Marlijn Weerdenburg maakt weer een einde aan onduidelijkheid in nieuw seizoen DNA Onbekend

NPO 1 - woensdag 10 januari om 21:23

© AVROTROS
In het nieuwe seizoen van DNA Onbekend staat Marlijn Weerdenburg opnieuw mensen bij die twijfelen over hun familiebanden. Geheimen uit het verleden staan hun levensgeluk in de weg. Een DNA-test moet een einde maken aan alle onduidelijkheid.

Vorig jaar nam Marlijn Weerdenburg het stokje over van Dionne Stax als presentatrice van DNA Onbekend. Haar debuut trok maar liefst 1,1 miljoen kijkers. Ook in het nieuwe seizoen helpt zij mensen voor wie de familiebanden niet vanzelfsprekend zijn. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of de man die hen heeft opgevoed hun biologische vader is. Of dat die vreemdeling uit Parijs echt hun halfzus is. Een DNA-test moet een einde maken aan alle onduidelijkheid.

Marlijn Weerdenburg

Door het programma is Weerdenburg haar eigen achtergrond meer gaan waarderen. “Het feit dat ik weet wie mijn ouders en grootouders zijn, geeft mij houvast in het leven”, zei de presentatrice in het AD. “Ik snap uit welke puzzelstukjes ik besta. Vanuit die basis kon ik mijn persoonlijkheid verder ontwikkelen."

Wanneer is DNA Onbekend weer te zien?

DNA Onbekend is vanaf 10 januari iedere woensdag vanaf 21:20 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over