DNA onbekend

Wie is de echte vader van Math uit DNA Onbekend?

NPO 1 - woensdag 13 september om 21:31

© AVROTROS
Een nichtje vertelde Math dat ze vermoedde dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Als blijkt dat zijn broer en zussen dit gerucht kennen, wil Math duidelijkheid over wie zijn biologische vader is. In deze aflevering van DNA Onbekend gaat hij op onderzoek uit. 

Marlijn Weerdenburg helpt in deze aflevering van DNA Onbekend twee mensen die rondlopen met onbeantwoorde vragen over familiebanden.

Onderzoek van Math

Een nichtje van Math vertelde hem dat ze vermoedde dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Als hij zijn broer en zussen met dit verhaal confronteert, blijken zij dit gerucht ook te kennen. Math wil nu duidelijkheid: wat klopt er van het verhaal dat de thuiskapper zijn biologische vader zou zijn?

DNA Onbekend

Verder aandacht voor Eliana, die werd geboren in Colombia en door Nederlanders werd geadopteerd. Twintig jaar geleden startte ze een zoektocht naar haar biologische ouders en die leek ze toen ook te hebben gevonden. Er zijn nu echter twijfels of uit de zoekactie van destijds wel de juiste vader naar voren kwam.

Meer over