DNA onbekend

Stax neemt binnenkort afscheid van DNA Onbekend

NPO 1 - dinsdag 19 oktober om 20:35

© https://pers.avrotros.nl/
Nog vijf afleveringen te gaan en dan zit DNA onbekend erop voor Dionne Stax. Na twee jaar trouwe dienst bij Avrotros heeft ze getekend bij Omroep MAX, die blij is met zo'n grote aanwinst. 

Dionne Stax presenteert bij de omroep al operatalentenjacht Aria en Van onschatbare waarde, en over een tijdje gaat ze met Carrie ten Napel op pad voor Droomhuis gezocht. Sybrand Niessen stopt na tien jaar met de buitenlandse huizenjacht vanwege een overvolle agenda.

Dionne Dichtbij

Stax' laatste Avrotrosprogramma is eind dit jaar te zien. Nadat ze zich al verdiepte in Lady Di en Máxima, zijn nu voormalige Amerikaanse presidentsvrouwen aan de beurt in een nieuwe serie van Dionne dichtbij. Hiervoor spreekt de presentatrice met hun kinderen, vrienden en vertrouwelingen uit het Witte Huis.

DNA-test 

Maar genoeg over haar nieuwe klussen. Eerst is het nog tijd voor deze aflevering van DNA Onbekend, die draait om de 39-jarige Fabienne. Ze is tien dagen oud wanneer zij geadopteerd wordt, van Sri Lanka naar Nederland. Op haar 21e gaat zij op zoek naar haar biologische moeder. Ze vindt haar moeder Sita in Colombo. De vrouw vertelt Fabienne dat ze nog een broer en zusje heeft, die ze al vrij snel ontmoet. Alleen is er nog een zus?  Twee jaar geleden meldt Maria uit Zweden zich bij Fabienne. Maria denkt dat zij een halfzus is. Een DNA-test moet duidelijkheid geven hoe het nu zit.

Meer over