DNA singers

Lukt het Jeroen van Koningsbrugge nu wel om BN'ers goed te raden in DNA Singers?

RTL 4 - donderdag 26 januari om 20:30

© RTL
Drie onbekende zangers en zangeressen geven deze week in DNA Singers een optreden. Ze zijn familie van een bekende artiest, maar het is niet bekend van wie. Het is de taak van teamcaptains Jaap Resema en Jeroen van Koningsbrugge om dat te raden.

Dat bepaalde uiterlijke kenmerken in de familie zitten, dat weten we nu wel. Maar hoe zit dat met de stembanden? Kan je automatisch goed zingen als je de moeder, broer of nicht van een gerenommeerde zanger bent? Daar hopen teamcaptains Jaap Resema en Jeroen van Koningsbrugge achter te komen. Zij hebben de taak te raden van wie de zanger in de studio familie is.

Art Rooijakkers

Wie in ieder geval niet gaat zingen is de presentator van het geheel, Art Rooijakkers. Hij raakte ruim een jaar geleden door een poliep zijn stem kwijt en vreesde voor het einde van zijn carrière. Dankzij een innovatie behandeling kwam zijn stem terug, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zo verhielpen eerdere operaties de stemproblemen niet en uiteindelijk heeft hij honderd dagen niet kunnen praten.

Meer over