Ariana Grande: In grande style

Een kijkje in Ariana Grandes leven

NET 5 - woensdag 13 april om 22:35

© FOX
Zangeres Ariana Grande is al jaren wereldberoemd. Zelfs na zes albums blijft ze de wereld verrassen met haar zangkunsten. De documentaire Ariana Grande: In Grande Style geeft een kijkje in haar leven met beelden van haar concerten en interviews.

Ze is nog geen 1,60 meter, maar ze heeft grootse dingen bereikt. Pop- en R&B-zangeres Ariana Grande is al jaren wereldwijd in de hitlijsten te vinden. In 2013 bracht ze haar debuut Yours Truly uit. Dat album belandde op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten; in Nederland bereikte het de top tien.

Aanslag

Ook al staan er in 2022 geen concerten op de planning, touren is erg belangrijk voor de zangeres. Dat bewees ze na de aanslag bij haar show in Manchester in 2017, waar 23 van haar fans omkwamen. "Het is traumatisch wat we hebben meegemaakt. De tour stoppen is geen optie, de boodschap is te belangrijk," zei Grande destijds tegen Vogue. Ariana Grande: In Grande Style geeft een kijkje in haar muzikale leven, met interviews en archiefbeelden van haar concerten.

Meer over