Dodgeball: A True Underdog Story

Voor Vince Vaughn en Ben Stiller is Dodgeball niet gewoon een spelletje

Com. Centr. - vrijdag 7 juli om 22:24

© http://info.sky.de/
Dodgeball bewijst dat een simpel spelletje zich heel goed leent voor een komedie. Vince Vaughn en Ben Stiller wagen zich aan een potje trefbal.

Voor deze mannen is trefbal niet gewoon een spelletje: er hangt een hoop vanaf.

Dodgeball: A True Underdog Story

Peter LaFleur (Vince Vaughn) geeft zich in Dodgeball: A True Underdog Story op voor een trefbaltoernooi en vormt samen met een aantal vast klanten van zijn sportschool een team.

Hij hoopt met het prijzengeld zijn sportschool te redden uit de handen van White Goodman (Ben Stiller) die het op zijn zaak heeft gemunt.

Alleen had LaFleur er geen rekening mee gehouden dat Goodman zich ook heeft opgegeven voor het toernooi. De foute pakjes hangen al klaar.

Vince Vaughn

Rawson Marshall Thurber maakte met Dodgeball: A True Underdog Story zijn regiedebuut en nam ook het verhaal voor zijn rekening.

Het resultaat is een komedie vol grappen over een bizar onderwerp: compleet uit je dak gaan bij een potje trefbal.

Vince Vaughn en Ben Stiller zijn in deze film helemaal op hun plek. Zij kunnen rekenen op steun van een aantal opmerkelijke gastacteurs: Onder andere Lance Armstrong en David Hasselhoff.

Er is op dit moment een sequel in de maak, bijna twintig jaar na het origineel. De hoofdrolspelers keren weer terug voor een potje trefbal.

Meer over