Dossier opgelicht?!

Hila Noorzai brengt onfrisse praktijken in beeld in het nieuwe Dossier Opgelicht?!

NPO 3 - maandag 25 september om 21:16

© AVROTROS
Hila Noorzai presenteert de nieuwe vierdelige serie Dossier Opgelicht?!, waarin in iedere aflevering de onfrisse praktijken van een persoon of groep aan bod komen. De slachtoffers van deze oplichters komen daarbij uitgebreid aan het woord.

Ongezien slachtoffers maken is er niet meer bij voor de hoofdpersonen die de komende vier weken in Dossier Opgelicht?! te zien zijn. Elke aflevering gaat over de onfrisse praktijken van een persoon of een groep. Daarbij komen slachtoffers van oplichters uitgebreid aan het woord.

Dossier Opgelicht?!

Zo blijkt het dat Nederland zijn eigen 'Tinder swindler' heeft, vernoemd naar de gelijknamige Netflix-documentaire, die vrouwen om zijn vinger weet te winden. Verder leidt een schijnbaar succesvolle ondernemer een bijzonder dubbelleven, zijn BN'ers én fans de dupe van een bende en doet een veroordeelde oplichter zich voor als jurist.

Hila Noorzai

Hila Noorzai presenteert dit nieuwe programma. Zij is onder meer bekend van de actualiteitenrubriek EenVandaag en was in 2022 te zien in Wie Is de Mol?.

Meer over