Down the road

Romantische verrassing in Down the Road

SBS 6 - dinsdag 18 januari om 20:30

© https://redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/
Gordon heeft in deze tweede aflevering van Down the Road een spannende activiteit bedacht voor de jongeren met het syndroom van Down. Hij wil gaan ziplinen in de buurt van Maastricht. De vraag is of iedereen zo'n razendsnelle afdaling met een kabelbaan aandurft.

De activiteiten worden alleen maar spannender in Down the road. Na de rodelbaan van vorige week gaan de zeven jongeren met het syndroom van Down nu tokkelen in de buurt van Maastricht. Het Vlaamse seizoen in Zuid-Afrika, dat hetzelfde uitje op de agenda had, liet al zien dat niet iedereen enthousiast raakt van ziplinen, een razendsnelle afdaling via een kabelbaan. De vraag is of er in Nederland meer waaghalzen zijn. 

Gordon

Wat er ook gebeurt, de groep kan hierna weer even ontspannen. Gordon heeft namelijk een chique diner geregeld in Kasteel Marquette in Heemskerk. Daar horen mooie kleren bij, dus stuurt de presentator iedereen uit winkelen. Maar Nick heeft een andere missie. Hij wil een cadeautje kopen voor zijn reisgenoot Thirza om hun relatie officieel te maken.

Meer over