Downton Abbey

Het vierde seizoen Downton Abbey van start

NPO 2 - woensdag 19 januari om 16:08

© http://www.retiinrete.mediaset.it/
Lady Mary vindt het in deze aflevering van Downton Abbey moeilijk om te genieten van haar baby George omdat ze rouwt om haar overleden echtgenoot. Iedereen probeert haar te troosten, maar dat lijkt tevergeefs. Ondertussen is Valentijnsdag in aantocht.

Op NPO2 start een (voor sommige kijkers) nieuw seizoen van Downton Abbey, waarin Lady Mary (Michelle Dockery) treurt om het plotselinge overlijden van haar man Matthew Crawley (Dan Stevens). Hij overleed in het slot van de vorige reeks: zijn auto kwam in botsing met een vrachtwagen.

Downton Abbey

Nu zes maanden later is Lady Mary nog altijd niet over deze klap heen. Ze heeft moeite om te genieten van haar baby George, die ter wereld kwam op de dag dat Matthew verongelukte. Butler Charles Carson (Jim Carter) probeert haar te troosten, maar daar is ze in eerste instantie niet van gediend. Later geeft Lady Mary er toch aan toe en huilt ze uit in de armen van Charles. Ondertussen maken de bedienden van het riante landhuis zich op voor Valentijnsdag, maar dat gaat niet bepaald zonder slag of stoot. 

Meer over