Downton Abbey

Edith en Rose bezoeken Londen in Downton Abbey

NPO 2 - donderdag 27 januari om 16:09

© http://www.tvp.pl/fotopat/serwis/
Om aan de nieuwsgierige bewoners van Downton te ontsnappen brengen Edith en Rose in deze aflevering van Downton Abbey een bezoek aan Londen. Edith wil er haar zwangerschap laten beëindigen, Rose heeft in de stad een geheime relatie met een muzikant.

Edith (Laura Carmichael) en Rose (Lily James) brengen in Downton Abbey een bezoek aan Londen, ieder met een eigen geheime reden.

Laura Carmichael

De eerste en enige nacht die Edith heeft doorgebracht met haar getrouwde minnaar Michael Gregson is niet zonder gevolgen gebleven. Sinds Michael naar Duitsland is vertrokken heeft Edith niets meer van hem vernomen en tot haar schrik blijkt ze zwanger te zijn. In haar wanhoop besluit ze in Londen iemand te bezoeken die het probleem discreet kan oplossen.

Lily James

Rose, het vrijgevochten achternichtje van de Crawleys, heeft een eigen minnaar in de hoofdstad. Ze probeert haar relatie met jazzmuzikant Jack geheim te houden, maar omdat Mary het koppel heeft zien zoenen lijkt het een kwestie van tijd voordat de rest van de familie het weet. 

Meer over