Dr. Death

Eerste seizoen anthologieserie Dr. Death te zien op FOX

Fox - zondag 25 september om 21:03

© https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
Het eerste seizoen van Dr. Death is vanaf vandaag te zien op FOX. Deze serie vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van dr. Christopher Duntsch, een ogenschijnlijk slimme, jonge neurochirurg met een succesvolle praktijk. Maar schijn bedriegt.

De Amerikaanse anthologieserie Dr. Death vertelt het waargebeurde en schokkende verhaal van Dr. Christopher Duntsch (Joshua Jackson), een rijzende ster in de medische gemeenschap van Dallas. Als je hem voor het eerst ziet, zou je denken dat je een jonge, charismatisch en ogenschijnlijke briljanten arts voor je hebt. Maar niets is minder waar. Deze arts zorgde er namelijk tijdens zijn werkjaren voor dat patiënten permanent verminkt werden of zelfs het leven lieten in zijn operatiekamer. Dit terwijl ze enkel kwamen voor een routinematige operatie aan de wervelkolom.

Dr. Death

Het eerste seizoen van Dr. Death staat op zichzelf, maar na het zien van de uitzendingen hoeven fans niet te treuren. Er zijn namelijk plannen voor een tweede seizoen die volledig in het teken zal staan van Paolo Macchiarini, een gerenommeerde en innovatieve chirurg die de bijnaam 'Miracle Man' had. Voordat zijn avonturen echter te zien zijn, staat dit eerste seizoen eerst op de planning.

Meer over