Dr. Pimple Popper

Het vijfde seizoen van Dr. Pimple Popper is nu te zien bij TLC

TLC - maandag 10 juli om 22:30

© Discovery Communications
Kenny heeft het syndroom van Gardner, wat zorgt voor gezwellen over het hele lichaam. Bij hem zijn het er meer dan vierhonderd. De volgende patiënt in deze seizoensstart van Dr. Pimple Popper is Angelica met een tepelvormige bult op haar lip.

Ze is de bekendste puisten- en bultenspecialist ter wereld: dr. Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper. Lee is een gerenommeerd dermatologisch chirurg die zich gespecialiseerd heeft in het verwijderen van extreme gezwellen op de huid van haar patiënten. Deze ingrepen zijn voor de patiënten vaak hard nodig om hun normale leven weer op te kunnen pakken. Hun vervelende huidaandoeningen zorgen namelijk niet alleen voor pijn, maar ook voor ongemak en schaamte.

Dr. Pimple Popper

In deze start van het vijfde seizoen helpt ze Kenny. Hij heeft het zeldzame syndroom van Gardner. Dat veroorzaakt abnormale gezwellen over het hele lichaam, Kenny heeft er meer dan vierhonderd. Ook Angelica komt langs bij de dokter. Zij heeft een bult op haar lip die eruitziet als een tepel.

Meer over