Yellowstone

Nu te zien op Paramount Network: Yellowstone met Kevin Costner

Paramount - maandag 8 augustus om 22:36

© rtsmedias.ch

Heb je series als Sons of Anarchy en The Walking Dead verslonden en ben je toe aan iets nieuws? Schakel dan vanavond over naar Paramount Network voor het eerste seizoen van Yellowstone.

In de psychologische dramaserie Yellowstone kruipt tweevoudig Oscar-winaar Kevin Costner in de huid van John Dutton, de heer des huizes van een boerengezin in Montana en eigenaar van de grootste ranch van de VS. Hij gaat door het vuur om zijn land en gezin te beschermen tegen de moderne manier van leven, en daarin gaat hij ver. Misschien zelfs wel te ver.

Echter, John Dutton is stiekem de bad guy waar we toch allemaal van houden, want de Dutton-ranch ligt constant onder vuur door projectontwikkelaars, indianenreservaten en het ontstaan van het Amerikaanse natuurreservaat Yellowstone National Park. De enige vraag die voor hem telt: Wat kan hij doen om zijn land te beschermen tegen invloeden van buitenaf? En hoe ver kan hij daarin gaan? 

Yellowstone

De reeks, die wordt vergeleken met titels als Sons of AnarchyThe Walking Dead en Game of Thrones, is in Amerika een grote hit en wij snappen wel waarom. Yellowstone scoort namelijk hoge ogen door het filmische aspect, de onverwachte wendingen en de vele intriges. Ideaal dus voor zowel de thrillseekers als de dramaliefhebbers!

Yellowstone is vanaf vandaag van maandag t/m vrijdag rond 22:30 uur te zien op Paramount Network. Deze tv-zender is te zien via Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13 en brengt de Hollywoodsterren gewoon naar je thuis. 

Meer over