Dionne Stax en Carrie ten Napel zijn terug met nieuw seizoen Droomhuis Gezocht

25 oktober 2022 22:21 | kijktips | Door Judith Regeling

© Omroep MAX
Dionne Stax gaat in dit nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht als eerste op huizenjacht in in Spanje. Sandor en de half-Spaanse Diana zoeken een mooi optrekje voor 350.000 euro in Cambrils, een gemeente tussen Barcelona en Valencia. Carrie ten Napel bezoekt Tarragona.

Dionne Stax gaat weer op huizenjacht in Droomhuis Gezocht. Voordat ze naar onder andere Italië en Zweden vertrekt, mag ze naar Spanje.

Droomhuis Gezocht

Sandor en de half-Spaanse Diana zoeken daar namelijk een mooi optrekje voor 350.000 euro in Cambrils, in het gebied tussen Barcelona en Valencia waar ze allebei graag komen. En geef ze eens ongelijk: hier is geen massatoerisme, schijnt vrijwel altijd de zon en bovendien is het goed bereikbaar vanuit Nederland. Stax vindt drie droomhuizen, maar zit er ook iets van hun gading tussen?

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel verkent dit seizoen weer de omgeving. Ze is dit keer in Siurana, een van de mooiste dorpen van Catalonië, en in Tarragona. Tussen de Romeinse overblijfselen is Ten Napel 'casteller', onderdeel van een menselijke toren, een Catalaanse traditie.

Meer over