Droomhuis gezocht

Een droomhuis gezocht in Småland

NPO 1 - vrijdag 11 november om 20:34

© MAX
Ellemiek en Robert zijn in deze aflevering van Droomhuis Gezocht op zoek naar een woning in het Zuid-Zweedse gebied Småland. Tussen de bossen en meren hopen zij hun ideale stekje te vinden. Daarbij worden ze geholpen door Carrie ten Napel.

Wie denkt dat Småland alleen de naam is van de kinderspeelplaats in IKEA heeft het flink mis. Het is namelijk ook een gebied in het zuiden van Zweden dat grotendeels bestaat uit glooiende heuvels bezaaid met meren en bossen.

Droomhuis Gezocht

Ellemiek en Robert weten dit maar al te goed, want zij zoeken hier het huis van hun dromen. Robert heeft een enorme passie voor water die hij in dit gebied tot zijn recht kan laten komen en Ellemiek komt helemaal aan haar trekken in de ongerepte Zweedse natuur. Met een budget van 300.000 euro gaan ze samen met Carrie ten Napel op jacht naar hun ideale huis. 

Dionne Stax

Wie haar droomhuis in het land van de elanden en haring al heeft gevonden, is Roos. Zij woont met haar gezin op een prachtige plek aan het water. Dionne Stax zoekt haar in deze aflevering van Droomhuis Gezocht op.

Meer over