Droomhuis gezocht

Dionne Stax ontdekt het prachtige Italië in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - vrijdag 18 november om 20:33

© Omroep MAX
Robert Jan en Peter kijken in deze aflevering van Droomhuis Gezocht met presentatrice Dionne Stax rond in het Italiaanse Lunigiana. In dit historische grondgebied vierde Robert Jan vaak vakantie in zijn jeugd en hij vermoedt zelfs dat hij er verwekt is.

Robert Jan en Peter kijken in deze aflevering van Droomhuis Gezocht samen met presentatrice Dionne Stax rond in het Italiaanse Lunigiana. Het historische grondgebied ligt voor een deel in Toscane en je vindt er ook het toeristische Cinque Terre dat bestaat uit vijf vissersdorpjes aan de kustlijn. Robert Jan ziet ergens in dat gebied zijn toekomstige droomwoning al staan. 

Dionne Stax

Het is vooral zijn wens om er te gaan wonen, want in zijn jeugd kwam hij er vaak. Aan Stax vertelt Robert Jan dat hij ook vermoedt daar verwekt te zijn. Het budget van Robert Jan en Peter is 250.000 euro. Carrie ten Napel gaat in Italië op bezoek bij de Nederlandse Maartje die een bed and breakfast runt in Toscane. De twee bezoeken onder meer een lokaal wijnfestival in het mooie Bagnone.

Meer over