Droomhuis gezocht

Dionne Stax ontdekt Málaga in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - maandag 20 december om 20:34

© MAX
Dolf en Alice zijn gek op Spanje. Het is hun ultieme droom om een eigen huis te hebben in Málaga, in het zonnige zuiden van het land. Met een budget van 300.000 euro gaat Dionne Stax daarom in deze aflevering van Droomhuis Gezocht op huizenjacht.

Dolf en Alice hebben hun hart verloren aan het zonnige Spanje. Met hulp van Droomhuis Gezocht willen ze een woning kopen in Málaga, in het zuiden van het land.

Dolf en Alice

Het stel - dat bijna vijftien jaar in leeftijd scheelt - leerde elkaar tien jaar geleden kennen in de sauna waar Dolf destijds werkte. De aankoop van hun eerste huis samen is nog best spannend; in Nederland hebben ze ieder nog hun eigen stekje.

Dionne Stax

Met een budget van 300.000 euro gaat Dionne Stax op huizenjacht en komt bij de twee terug met drie opties. Nu ze er toch is kijkt ze tussendoor wat er in Málaga allemaal te doen is. Alice en Dolf hebben wel een tip voor de presentatrice: ze raden haar aan om verse vis te gaan eten in de oude visserswijk El Palo. Dat laat Stax zich geen twee keer zeggen.

Meer over