Droomhuis gezocht

Dionne Stax gaat met Juan en Christina op huizenjacht op Curaçao in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - vrijdag 7 juni om 21:30

© Omroep MAX
Juan en Christina zoeken in deze herhaling van Droomhuis Gezocht een huis op Curaçao, en niet alleen omdat ze zich in Willemstad willen inzetten voor de lokale gemeenschap. Juan wil dichter bij zijn familie zijn. Die woont in Venezuela en de landen daaromheen.

Juan en Christine zijn niet alleen op zoek naar een huis op Curaçao omdat ze het zo’n mooi eiland vinden. Een aantal familieleden van Juan woont nog in zijn geboorteland Venezuela en omringende landen, en hij wil graag dichter bij hen wonen. Zo kan hij aan zijn kinderen laten zien waar hun vader vandaan komt. Willemstad en omgeving lijkt hen de beste optie, vertellen Christine en Juan aan Dionne Stax in de laatste aflevering van Droomhuis Gezocht.

Carrie ten Napel

Ze kunnen vanuit de hoofdstad lekker duiken en genieten van het mooie weer; daarnaast hebben ze plannen om zich in te zetten voor de lokale gemeenschap. Carrie ten Napel gaat intussen op pad op het eiland. Ze bezoekt een dierenarts die exotische dieren behandelt en gaat op een sup-plank door de mangrove. 

Wanneer is Droomhuis Gezocht op televisie te zien?

Deze herhaling van Droomhuis Gezocht is op vrijdag 7 juni om 21:29 uur te zien op NPO 1. (HH)

Meer over