Droomhuis gezocht

Dionne Stax kijkt rond in het Italiaanse Lunigiana in herhaling Droomhuis Gezocht

NPO 1 - maandag 24 juli om 21:26

© MAX
Robert Jan en Peter kijken in deze herhaling van Droomhuis Gezocht met presentatrice Dionne Stax rond in het Italiaanse Lunigiana. In dit historische grondgebied vierde Robert Jan vaak vakantie in zijn jeugd en hij vermoedt zelfs dat hij er verwekt is.

Robert Jan en Peter kijken in deze aflevering van Droomhuis Gezocht samen met presentatrice Dionne Stax rond in het Italiaanse Lunigiana. Het historische grondgebied ligt voor een deel in Toscane en je vindt er ook het toeristische Cinque Terre dat bestaat uit vijf vissersdorpjes aan de kustlijn.

Droomhuis Gezocht

Robert Jan ziet ergens in dat gebied zijn toekomstige droomwoning al staan. Het is vooral zijn wens om er te gaan wonen, want in zijn jeugd kwam hij er vaak. Aan Stax vertelt Robert Jan dat hij ook vermoedt daar verwekt te zijn. Het budget van Robert Jan en Peter is 250.000 euro.

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel gaat in Italië op bezoek bij de Nederlandse Maartje die een bed and breakfast runt in Toscane. De twee bezoeken onder meer een lokaal wijnfestival in Bagnone. (HH)

Meer over