Droomhuis gezocht

Carrie ten Napel en Dionne Stax openen nieuw seizoen Droomhuis Gezocht in Griekenland

NPO 1 - maandag 22 mei om 20:33

© MAX
Judith en Jan Willem hebben hun hart verloren aan het Griekse eiland Poros, waar ze ooit bij toeval terechtkwamen. Nu willen ze er een vakantiehuis kopen. Carrie ten Napel helpt in deze seizoensopener van Droomhuis Gezocht het stel met hun zoektocht.

Griekenland is het favoriete vakantieland van Judith en Jan Willem. Ze komen er al dertig jaar. Lange tijd bezochten ze vooral het eiland Corfu. Dat veranderde in 2013, toen ze door een kookcursus op het eiland Poros terechtkwamen. Het stel raakte bevriend met de Nederlandse Rik en de Griekse Katerina, die de cursus gaven. Inmiddels komen Judith en Jan Willem het liefst op Poros.

Droomhuis Gezocht

Ze schakelen Droomhuis gezocht in omdat ze er nu zelf een vakantiehuis willen kopen, al staat het plaatsje Galatas - dat op 50 meter afstand aan de overkant van het water ligt - ook op hun lijstje. Carrie ten Napel zoekt met ze mee. Dionne Stax is eveneens op Poros waar ze de Griekse Vangelis ontmoet. En in hoofdstad Athene krijgt ze een rondleiding van de Nederlandse Monique.

Meer over