Droomhuis gezocht

Carrie ten Napel neemt Rick en Ingrid mee naar Le Marche in herhaling Droomhuis Gezocht

NPO 1 - vrijdag 31 mei om 21:28

© Omroep MAX
Rick en Ingrid vielen in 2011 voor Le Marche, een relatief onontdekte regio in Italië. Hun kinderen waren toen nog klein, dus zetten ze het idee om er een huis te kopen uit hun gedachten. In deze herhaling van Droomhuis Gezocht willen ze de stap wel wagen.

Le Marche ligt aan de oostkant van Italië, vlak onder Rimini aan de Adriatische kust. De Italianen houden hier graag vakantie om het authentieke karakter, de prachtige strandjes die alleen per boot te bereiken zijn en berggebieden waar ‘s winters wordt geskied.

Rick en Ingrid

In 2011 bezochten Rick en Ingrid de streek voor het eerst en ze werden op slag verliefd; overweldigd door het natuurschoon. Hoe fantastisch zou het zijn om hier een huis te hebben? Omdat hun drie kinderen nog klein waren, besloten ze de stap niet te wagen. Toch bleef Le Marche altijd in hun gedachten.

Nu de kinderen groot zijn, is voor Ingrid en Rick de tijd rijp om hun droom alsnog waar te maken. In Droomhuis Gezocht laat Carrie ten Napel hen huizen zien die aan hun wensen voldoen.

Wanneer is Droomhuis Gezocht op televisie te zien?

Deze herhaling van Droomhuis Gezocht zie je op vrijdag 31 mei vanaf 21:30 uur bij MAX op NPO1. (HH)

Meer over