Droomhuis gezocht

Carrie ten Napel en Dionne Stax ontdekken Portugal in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - maandag 29 mei om 20:28

© MAX
Met een budget van drie ton willen Eric en Saskia een huis in Portugal kopen. Ze hebben hun oog laten vallen op de omgeving van de stad Coïmbra, in het midden van het land. Dionne Stax helpt de twee in deze aflevering van Droomhuis Gezocht met hun zoektocht.

Het leven in Portugal bevalt Eric en Saskia wel. Ze hebben geen kinderen meer thuis en het eind van hun werkzame bestaan komt in zicht. Een mooi moment om te genieten van al het moois dat Portugal te bieden heeft, zo vinden de twee.

Droomhuis Gezocht

In Droomhuis gezocht vertelt het stel dat ze hun oog hebben laten vallen op het midden van Portugal. Daar ligt de stad Coïmbra, bekend van de oudste universiteit van het land, die op de Werelderfgoedlijst staat. In de buurt van Coïmbra willen Eric en Saskia een huis kopen. Daarvoor hebben ze een budget van drie ton. Dionne Stax helpt hen bij deze zoektocht.

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel duikt intussen in het Portugese leven. Ze bezoekt een boekwinkel, ontdekt wat er allemaal te doen is in Porto en maakt een boottocht in havenstad Aveiro.

Meer over