Droomhuis gezocht

Dionne Stax en Carrie ten Napel gaan nog eenmaal op reis in slotaflevering Droomhuis Gezocht

NPO 1 - maandag 5 juni om 20:34

© MAX
Op een naturistencamping in de buurt van de Kroatische havenstad Rovinj hebben Daphne en André een eigen stacaravan. Omdat ze ook van Rovinj willen genieten als de camping is gesloten, gaan ze in deze aflevering van Droomhuis Gezocht op zoek naar een woning.

Een leuke haven, smalle straatjes, winkels en terrassen; de Kroatische stad Rovinj op het schiereiland Istrië heeft het allemaal. Niet voor niets is het levendige Rovinj een geliefde vakantiebestemming. Ook Daphne en André komen er graag. Elk jaar staan ze een paar weken op een naturistencamping in de buurt, waar ze een vaste stacaravan hebben. De twee zijn zó gek op dit deel van Kroatië, dat ze er ook van willen genieten als de camping elk jaar op 1 oktober de poorten sluit.

Droomhuis Gezocht

Het is dus tijd om Droomhuis Gezocht in te schakelen voor een eigen woning in of nabij Rovinj. In deze laatste aflevering van dit seizoen gaat Carrie ten Napel met het stel op zoek. En Dionne Stax dwaalt door de populaire havenstad om te ontdekken wat er allemaal te beleven valt.

Meer over