Droomhuis gezocht

Sybrand Niessen en Carrie ten Napel ontdekken Zakynthos in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - zaterdag 27 augustus om 19:05

© Omroep MAX
Sebastiaan en zijn geliefde Shah Rukh uit Amsterdam gaan in deze herhaling van Droomhuis Gezocht samen met Sybrand Niessen op zoek naar een woning op het Griekse eiland Zakynthos. Ondertussen krijgt Carrie ten Napel een serenade van een Grieks mannenkoor.

Er is zon, er is zee en de mensen zijn er aardig: Sebastiaan en Shah Rukh zijn zo gek op Griekenland dat ze er het liefst willen wonen.

Droomhuis Gezocht

In Droomhuis Gezocht gaat het stel op huizenjacht met Sybrand Niessen. Nadat ze een vriend in Athene opzochten en daar kennismaakten met het land en de cultuur, ontstond het plan om een appartement te kopen op het eiland Zakynthos, op zo’n drie uur vliegen van Nederland.

Zakynthos-stad

Terwijl de twee samen met Niessen mooie optrekjes bekijken, bezoekt Carrie ten Napel Zakynthos-stad, de hoofdstad van het eiland, en krijgt daar een serenade van een Grieks mannenkoor. Ook ziet ze hoe de Grieken de vele bloemen op het eiland verwerken tot een bijzondere likeur. Ze maken er - vaak met eigengemaakte honing - een kruidige drank van. (HH)

Meer over