Droomhuis gezocht

Sybrands laatste huizenronde in Droomhuis Gezocht

NPO 1 - maandag 6 december om 20:34

© MAX
Na tien jaar zwaait Sybrand Niessen af als presentator van Droomhuis Gezocht. Voordat het zover is zoekt hij bij de start van het nieuwe seizoen memorabele koppels uit eerdere afleveringen op om te zien of ze hun droomhuis hebben gevonden.

Traditiegetrouw start een nieuwe reeks Droomhuis Gezocht met een terugblik. Het is dit jaar wel de laatste keer dat Sybrand Niessen te zien is als presentator van het populaire huizenprogramma. Na tien jaar zwaait hij af om meer tijd te kunnen besteden aan andere tv-klussen.

Sybrand Niessen

Dionne Stax neemt vanaf volgende week zijn taken over, maar niet voordat Niessen is teruggekeerd in Ligurië, waar Marc en Wilma hun eigen Italiaanse droom najoegen in de vorm van een vrijstaand vakantiehuis. Ook gaat hij langs bij Marco en Anne, die in 2019 kozen voor een klushuis op de Azoren waar nog veel aan moest gebeuren. Verder boekt hij een retourtje Zweden om te zien of Olaf en Marinca hun gedroomde stuga hebben gevonden, waar ze naar hartenlust kunnen vissen en paardrijden.

Meer over