Droomhuis gezocht

Sybrand Niessen zoekt naar droomhuis in de Azoren

NPO 1 - vrijdag 20 augustus om 21:35

© MAX
Marco en Anne zijn niet gebonden aan Nederland. Daarom kiezen ze in deze herhaling van Droomhuis gezocht voor een toekomst op de Azoren, waar ze jaren geleden - nog maar net verliefd - samen hun eerste vakantie doorbrachten. Sybrand gaat met hen op huizenjacht.

São Miguel, het grootste eiland van de Azoren, was de eerste vakantiebestemming van Marco en Anne, die elkaar destijds nog maar net kenden. De liefde voor elkaar en het eiland is nooit meer verdwenen, vertellen ze in Droomhuis gezocht. Na die eerste keer volgden nog vele vakanties op de Azoren.

Huizenjacht in de Azoren

Nu Marco en Anne buiten Nederland een nieuw bestaan willen opbouwen, is het niet meer dan logisch om dat op hun geliefde eiland te doen. Sybrand Niessen gaat met hen op zoek naar een mooi huis. De Azoren stonden vroeger bekend om de walvisjacht, maar daar kwam halverwege de jaren 80 een einde aan. Inmiddels is er vooral veel ecotoerisme. Carrie ten Napel ziet haar kans schoon en kijkt of zij in dit walvisrijke gebied zo’n zeezoogdier kan spotten. 

Meer over