Droomhuis op het platteland

Jules Hudson reist af naar Dorset in nieuwe aflevering Droomhuis op het Platteland

SBS 6 - vrijdag 27 januari om 17:24

© BBC
Presentator Jules Hudson helpt in deze aflevering van Droomhuis op het Platteland een getrouwd stel dat weg wil uit het drukke Manchester en droomt van een huis in het zuidwesten van Engeland. Ze hebben hun oog laten vallen op Dorset, een district aan de kust.

Presentator Jules Hudson helpt een getrouwd stel dat weg wil uit het drukke Manchester en droomt van een huis in het zuidwesten van Engeland. Hun budget is 450.000 pond, omgerekend ruim vijf ton in euro’s. Ze hebben hun oog laten vallen op Dorset, een district aan de kust. Hudson laat het koppel verschillende mogelijkheden zien.

Jules Hudson in Droomhuis op het Platteland

De presentator is zelf ook gek op het platteland. Hij woont met zijn gezin in het zuiden van Engeland. "Ik hou van het tempo van het leven, de ruimte en de gedeelde gemeenschap”, zegt hij tegen Hello Magazine. Hudson ziet ook voordelen in vergelijking met vroeger. “Dat je iets bestelt en het de volgende dag in huis hebt, is een belangrijke verandering. Het maakt niet uit of er winkels in de buurt zijn, zolang je maar internet hebt."

Meer over