Drunk Parents

Alec Baldwin en Salma Hayek aan de drank

RTL 8 - woensdag 28 april om 20:30

© ftp2.kinopolska.pl
Om de studie van hun dochter te bekostigen, verkoopt een echtpaar veel van hun spullen. Daarna zetten ze het op een zuipen.

Frank en Nancy Teagarten hebben het goed voor elkaar. Ze wonen in een mooi, groot huis. Op de oprit staat hun nieuwe auto te glanzen in de zon.

Alec Baldwin en Salma Hayek

Ook mooi: binnenkort hebben Nancy (Salma Hayek) en Frank (Alec Baldwin) het rijk alleen. Dochterlief Rachel (Michelle Veintimilla) gaat studeren.

Als ze haar bij de universiteit hebben afgezet, kan het grote genieten beginnen. Het loopt in Drunk Parents alleen net even anders.

De dag na Rachels vertrek staat er een deurwaarder op de stoep. Het riante kapitaal van de Teagartens blijkt helemaal niet zo riant. Wat heet: er is geen rooie cent van over.

Drunk Parents

Tijd voor drastische maatregelen. De buurt mag niet weten dat ze aan de grond zitten én het is belangrijk dat Rachel kan blijven studeren.

Hoe regel je zoiets? Frank en Nancy kiezen in Drunk Parents voor een garage sale.

En omdat ze het niet aan kunnen zien dat hun dierbare spulletjes verkocht worden, zetten ze het op een zuipen. Maar of dat nou zo slim is...

Effe wachten

Het duurde even voordat Drunk Parents zijn weg naar het publiek vond. De film werd al in 2016 opgenomen, maar het duurde nog tot 2019 voordat hij ook daadwerkelijk uitkwam.

Meer over