Eating with my enemy: Going Dutch

Boer Zoekt Vrouw-vijanden Geert en Geert Jan gaan samen aan tafel in Eating with my Enemy: Going Dutch

TLC - zaterdag 20 januari om 22:00

© TLC
In een eerdere serie gingen ex-geliefden met elkaar aan tafel om alles uit te praten, in deze nieuwe reeks van Eating withy my Enemy: Going Dutch is het de beurt aan gezworen vijanden. Zij vertellen waar het mis is gegaan en proberen het samen op te lossen.

Bijna iedereen kan zich vast wel een voorstelling maken bij het woord 'vijand'. Of dat nu iemand is met wie je eerder wel nog goed omging en daarna niet meer, of iemand met wie je nooit echt een band heeft gehad, ieder mens heeft wel een persoon in zijn leven die hij liever kwijt is dan rijk. Toch kan het ook zijn dat er na jaren zonder contact nog wat vragen zijn overgebleven. Waarom ging het mis? Of waarom stak nu juist die persoon een mes in je rug?

Eating with my Enemy: Going Dutch

Eating with my Enemy: Going Dutch, de spin-off van Eating With My Ex, is op dat laatste gebaseerd. In dit programma worden boze vrienden, die inmiddels elkaar bloed wel kunnen drinken, bij elkaar aan tafel gezet en worden ze geconfronteerd met pittige vragen. Logischerwijs zullen hierdoor de emoties toenemen, maar de vraag is: zijn dat gevoelens van spijt, verdriet of enkel haat?

De allerlaatste en meest prangende vraag is te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur, of lukt het niet om de strijdbijl te begraven? Aan Michella Kox & Lisa Lace en de Boer Zoekt Vrouw-gezichten Geert en Geert Jan de eer om af te trappen.

Wanneer is Eating with my Enemy: Going Dutch op televisie te zien?

Eating with my Enemy: Going Dutch is vanaf 20 januari iedere zaterdag vanaf 22:00 uur te zien bij TLC. Terug- en vooruitkijken is al mogelijk via Discovery+.

Meer over