Edward Scissorhands

Dat Johnny Depp (46) anno 2010 grote filmrollen vertolkt heeft hij, met een beetje fantasie, te danken aan zijn optreden in Edward Scissorhands (1990). Want het was de jongen met scharen als handen die Johnny hoogstpersoonlijk redde uit de tieneridoolhoek.

Zonder Edward Scissorhands hadden we misschien nooit meer iets vernomen van John. Nu is de acteur bezig met een nieuw filmproject in Italië.

Sterren in een gondel
Venetiëgangers opgelet: Johnny Depp verkeert dit hele voorjaar in deze wonderschone Italiaanse stad. Hij neemt daar een film op met Angelina Jolie, wat betekent dat Brad Pitt hoogstens een gondel verderop zit. Dat zijn dus drie van de grootste sterren op aarde, samen op een paar vierkante kilometer. Ze zijn bijna niet te missen!

Johnny en Angelina spelen de hoofdrollen in de thriller The Tourist van Florian Henckel von Donnersmarck, de regisseur van Das Leben der Anderen (kreeg Oscar voor Beste buitenlandse film). Johnny speelt een toerist die verzeild raakt in intriges waar Interpol-agente Angelina Jolie van alles mee te maken heeft. Dat klinkt nu al als een gegarandeerde hit.

Reageren