Een huis vol

Maak kennis met de familie Zeldenrust in Een Huis Vol

NPO 1 - woensdag 27 juli om 19:06

© KRO-NCRV
De familie Zeldenrust stelt zich voor in deze nieuwe aflevering van Een Huis Vol. Jantina en Jozua hebben acht kinderen van wie de namen allemaal met een J beginnen. Binnenvaartschipper Jozua is vaak van huis. Jantina zorgt dan alleen voor het kroost.

Grappen over de achternaam van de familie Zeldenrust liggen voor de hand. Dit gezin is voor het eerst te zien in Een Huis Vol en doet niet voor niets mee.

Jantina en Jozua uit Een Huis Vol

Jantina en Jozua hebben samen acht kinderen, van wie de namen allemaal met een J beginnen. Omdat Jozua voor zijn werk als binnenschipper regelmatig van huis is, staat Jantina er vaak alleen voor.

Realityprogramma

De familie Jelies bezoekt in Barneveld een christelijke escaperoom waar de schepping centraal staat. Eenmaal binnen blijken alle gezinsleden behoorlijk fanatiek te zijn. Op Valentijnsdag vieren Rob en Thaila de liefde tijdens een dagje samen. Daar hoort ook een bezoek aan een medium bij. En de Cudoghams zijn gek op warm weer. Verrassend genoeg zijn ze dit keer op de indoor snowboardbaan te vinden.

Meer over