Een huis vol

Een huis vol laat zich van sportieve kant zien

NPO 1 - donderdag 19 augustus om 19:05

© KRO-NCRV
Lois en Oos Cudogham helpen in de nieuwste aflevering van Een huis vol moeder Cynthia bij het maken van wasmiddel. Van uitslapen is geen sprake als de vierling van de familie Adema besluit hun vader ontbijt op bed te brengen. De Buddenbrucks gaan samen sporten.

Kinderen zijn duur, dus proberen de families in Een huis vol waar mogelijk geld te besparen. Zo maakt Cynthia Cudogham haar eigen wasmiddel. Daarbij schakelt ze ditmaal zoon Oos en dochter Lois in.

Op de sportieve tour

De familie Buddenbruck zit vol sportievelingen, maar die geven geen fortuin uit aan een sportschoolabonnement. De kelder in hun woning is omgebouwd tot fitnessruimte waar moeder Thaila en zoon Xaviée naar hartenlust trainen. De rest van het gezin krijgt ook de smaak te pakken en vader Rob besluit een bokstraining te geven. Bij de familie Adema gaat het er een stuk rustiger aan toe. Het is weekend in Bathmen en vader Alex denkt lekker te kunnen uitslapen. Zijn zesjarige vierling heeft heel andere plannen, maar komt hem wel verrassen met een ontbijtje op bed.

Meer over