Een huis vol emigreert

Aida Jelies wacht de verrassing van haar leven in slot Een Huis Vol Emigreert

NPO 1 - vrijdag 5 april om 21:30

© KRO-NCRV
De zestiende verjaardag van Aida Jelies uit Een Huis Vol Emigreert nadert. Ouders Johan en Janneke beramen in het geheim de komst van haar vriendje Sven uit Nederland voor. Op de dag zelf moeten ze hun dochter op allerlei manieren om de tuin leiden.

Jelies-telg Aida liet haar vriendje Sven achter in Nederland. Inmiddels is het jonge stel al drie maanden van elkaar gescheiden. Nu Aida’s zestiende verjaardag nadert, plannen Johan en Janneke een verrassing. Dat doen ze samen met de ouders van Sven, met wie ze bevriend zijn. Zonder het Aida te laten weten, komen zij naar Spanje.

Familie Jelies

Op sociale media vertelden de Jelies al dat het een hele toer was om hun dochter onwetend te houden, omdat de vlucht uit Nederland vertraging had. “Dus dat was even de hele dag incasseren om Aida om de tuin te leiden.” Hoe zij reageert op de komst van Sven, is te zien in deze laatste Een Huis Vol Emigreert.

Wanneer is Een Huis Vol Emigreert op televisie te zien?

Een Huis Vol Emigreert is iedere vrijdag vanaf 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Op 5 april zie je de slotaflevering.

Meer over