Een huis vol

De vakantie is voorbij voor de familie Cudogham in Een Huis Vol

NPO 1 - donderdag 29 december om 19:05

© KRO-NCRV
De zomervakantie is voorbij voor de familie Cudogham in deze aflevering van Een Huis Vol. Dochter Pixie-Lien gaat vandaag voor het eerst naar de middelbare school. Ze moet daarvoor wel een flinke afstand fietsen door de al zo drukke hoofdstad.

De zomervakantie is voorbij voor de familie Cudogham. Dochter Pixie-Lien huilde vreugdetranen toen ze te horen kreeg dat ze naar het vwo mocht.

Familie Cudogham

In Amsterdam zijn wel meer dan veertig scholen waaruit ze kan kiezen, maar Pixie-Lien is niet over een nacht ijs gegaan. Ze is ambitieus, want ze wil later rechter worden. Nu is het zover en ze heeft haar eerste schooldag. Daarvoor moet ze wel een flinke afstand fietsen door de al zo drukke hoofdstad. Met haar vader heeft Pixie-Lien de veiligste route uitgezocht, maar de vraag is of ze wel op tijd komt.

Een Huis Vol

Ook bij de familie Buddenbruck gaan de kinderen weer naar school. Moeder Thaila moet een heel routeschema uitstippelen om de kinderen naar verschillende scholen te rijden. Vader Rob besluit met haar mee te gaan.

Meer over