Een huis vol

De familie Cudogham heeft het zwaar met het naderende vertrek van Jazz in Een Huis Vol

NPO 1 - donderdag 4 januari om 19:06

© KRO-NCRV
In de Amsterdamse woning van de Cudoghams is het met zeven kinderen altijd gezellig druk. Toch is het binnenkort iets stiller: oudste zoon Jazz is van plan op zichzelf te gaan wonen. En dat is even wennen, zo blijkt in deze aflevering van Een Huis Vol. 

Het zal vast nog even duren voor het legenestsyndroom toeslaat bij Cynthia en Iven Cudogham. Hun Amsterdamse woning is met zeven kinderen flink gevuld. Inmiddels staat het eerste kind op het punt het huis uit te gaan: oudste zoon Jazz maakt plannen om op zichzelf te gaan wonen. En dat is tóch even wennen voor zijn ouders.

Familie Cudogham

Moeder Cynthia begon vorig jaar met een opleiding tot kindercoach. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen van Een Huis Vol kreeg ze de uitslag van haar examen te horen.

Ondanks alle drukte van het gezin en werk maken Cynthia en Iven regelmatig even tijd voor elkaar, vertelden ze op de website van de serie. “Ook al is het ’s ochtends even samen een kopje koffie drinken. Daar moeten we op letten, anders schiet het erbij in.”

Wanneer is Een Huis Vol op televisie te zien?

De reguliere reeks van Een Huis Vol is sinds 1 januari elke werkdag om 19:00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering volgt op 4 januari 2024.

 

Meer over