Een huis vol

Verliefd, verloofd en eindelijk getrouwd in Een Huis Vol

NPO 1 - donderdag 23 december om 19:04

© KRO-NCRV
De grote dag is aangebroken voor Cynthia en Iven, een van de koppels uit Een Huis Vol. Het stel gaat trouwen en voor de bruid is de bruiloft extra speciaal. Hoewel het niet goed gaat met zijn gezondheid, kan Cynthia's vader en tevens getuige er toch bij zijn.

De grote dag van Cyntia en Iven is aangebroken in Een Huis Vol. Het dolgelukkige stel gaat hun 26-jarig samenzijn bezegelen met een huwelijk. De belangrijkste genodigde is Cynthia's getuige, haar vader, wiens gezondheid veel te wensen overlaat. Ze is dan ook extra blij dat hij erbij is op deze mooie en emotionele dag.

De Buddenbrucks

De Buddenbrucks vieren een andere mijlpaal. Kleindochter Djevaina wordt een jaar en daarom gaan Rob en Thalia op zoek naar cadeautjes. Sinds ze meedoen aan het programma hebben ze er veel fans bijgekregen die voor een foto zelfs naar Duitsland rijden. Ondanks hun succes vindt Thalia het lastig om zichzelf terug te zien op tv. “Dan heb ik er weer iets uitgefloept en denk ik: oh, had ik dat niet anders kunnen zeggen?”, zegt ze in het AD.

Meer over