Een huis vol

Vaderdag bij de Buddenbrucks in Een huis vol

NPO 1 - woensdag 25 augustus om 19:05

© KRO-NCRV
Voetbal is de lievelingshobby van de Jeliesjes, dus als hun plaatselijke club een sportdag organiseert is iedereen van de partij. Ook de camera's van Een huis vol. Cynthia Cudogham heeft het zwaar gehad na haar miskraam, Iven en de kinderen beuren haar op.

Verdriet en vreugde zitten dicht bij elkaar in deze aflevering van Een huis vol. Na haar miskraam heeft Cynthia Cudogham een aantal loodzware maanden achter de rug. Maar met hulp van de kinderen weet Iven zijn echtgenote toch weer een beetje op te beuren. Een spontaan fietstochtje mondt onverwacht uit in een romantisch diner voor twee.

Vaderdag

De familie Buddenbruck staat uitgebreid stil bij vaderdag. De kinderen willen papa Johan verrassen met ontbijt op bed, maar ondanks hulp van moeder Thaila loopt dat behoorlijk in de soep. In Bathmen worstelt Johan Adema met hele andere uitdagingen. Zijn vierling heeft inmiddels zoveel kleding dat ze toe zijn aan een nieuwe kast. Hij klaart dat klusje uiteraard zelf, maar moet tussendoor ook zijn eerste coronavaccinatie halen.

Meer over