Vriendschappelijk voetbal

Een Londense clash tussen Arsenal en Chelsea

ZS Voetbal - zondag 24 juli om 11:40

© Ziggo Sport

Een Londense clash in Orlando, Florida! De Engelse supermachten zijn neergestreken in de Verenigde Staten voor hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De heerlijke kraker tussen Arsenal en Chelsea zie je zondag 24 juli vanaf 1:25 uur live op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select) of om 11:40 uur op Ziggo Sport Voetbal.

De nummer 3 (Chelsea) en nummer 5 (Arsenal) van vorig jaar, moeten alle zeilen bijzetten om komend seizoen het ongenaakbare Manchester City en Liverpool bij te kunnen houden. De Londense clubs vallen onder de categorie ‘best of the rest’, ondanks het sterrenensemble dat op het veld staat.

Stunten

Wellicht dat Chelsea, met Hakim Ziyech in de gelederen, dit seizoen weer kan stunten in de Champions League. The Blues wonnen namelijk verrassend het miljardenbal ten koste van Manchester City in 2021, slechts een half jaar na de aanstelling van trainer Thomas Tuchel. Voor Arsenal zou het behalen van Champions League-voetbal volgend seizoen al een zege zijn. Iets wat ‘The Gunners’ sinds 2017 niet meer gelukt is en ze vorig seizoen op het nippertje uit de handen lieten glippen, en nota bene aartsrivaal Tottenham Hotspur in de schoot viel.

Meer over