El Reino

Antonio de la Torre in de problemen in Spaanse thriller El Reino

Filmbox - maandag 20 juni om 20:30

De spanning is te snijden in de Spaanse thriller El Reino, die vanavond te zien is op FilmBox. Een Spaanse politicus, rijk geworden door schimmige deals, dreigt namelijk zijn eigen partij ten gronde te richten wanneer hij verwikkeld raakt in een schandaal.

De Spaanstalige film El Reino draait om Manuel López-Vidal (Antonio de la Torre), een charismatische politicus en graag geziene gast in zijn omgeving. Op het eerste oog heeft hij alles voor elkaar: veel aanzien, een liefdevolle familie om over zijn rijk adressenboekje aan vrienden maar niet te spreken. Maar je kunt je afvragen voor hoelang. Helemaal als het hem te heet wordt onder zijn voeten.

Spaanse thriller El Reino

Deze charismatische politicus is namelijk ook onderdeel van een corrupt politiek systeem waar ieder zich verrijkt met publiek geld. En terwijl hij een collega en goede vriend die zich schuldig maakt aan corruptie indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht én niet op een positieve manier. Manuel doet er daarom alles aan om zijn macht te behouden. Alleen wanneer ga je 'ver' en wanneer 'te ver'?

El Reino is maandag 20 juni om 20:30 uur te zien op FilmBox.

Meer over